Nieuw of gebruikt bouwmachine leasen?

Verreikers, hoogwerkers, een autolaadkraan: een bouwmachine is niet het goedkoopste stuk gereedschap. Als je een nieuwe machine nodig hebt, kan dit een grote hap van je werkkapitaal zijn. Daarom is een bouwmachine leasen ideaal!

Lease een gebruikte bouwmachine of een nieuwe bouwmachine bij PG Lease voor een passende financieringsoplossing en profiteer van de fiscale voordelen van leasen.

Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat voorop bij het vinden van een passende financieringsoplossing. We bekijken hoe je de bouwmachine wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren. Zakelijk financieren is ons vak. We helpen je dus graag de beste oplossing te vinden om een gebruikte of nieuwe bouwmachine te leasen.

Simpel en snel een bouwmachine leasen?

Bij PG Lease willen we je graag helpen om jouw bedrijf te laten groeien. Daarom kijken we niet eerst naar cijfers, maar nemen we de waarde van het materieel dat je wilt leasen als uitgangspunt. Onze experts helpen je daarbij door zelf een taxatie uit te voeren. We bieden jouw bedrijf een financiering aan die perfect op je onderneming is afgestemd: zo kan jouw bedrijf groeien. Wil je liever bouwmachines leasen waar de kop al af is? Dat juichen we alleen maar toe.

Verschillende typen bouwmachines:

Hoogwerker leasen

​Of je nu een telescoophoogwerker van Genie uitzoekt of een schaarhoogwerker van Haulotte, we vinden altijd de juiste financieringsoplossing die past bij jouw onderneming. Één of meer, voor jezelf of om te verhuren, dat past allemaal. Ben je misschien al in het bezit van één of meerdere hoogwerkers? Dan kan het interessant zijn om werkkapitaal vrij te maken met een sales en leaseback Ook op dit gebied kunnen onze experts interessante oplossingen samenstellen voor jouw bedrijf.

Verreiker leasen

Op de bouwput is een verreiker natuurlijk onmisbaar. Heb of wil je er zelf eentje, huur je nu of wil je gaan verhuren? In al deze situaties is het nuttig om met één van de experts van PG Lease te praten. Zij helpen je met een op maat gemaakte financiering om deze machine te leasen. Wij gaan verder waar de bank stopt. Dit kunnen we in tegenstelling tot hen wel, omdat we het mareriaal  en jouw markt kennen. Hierdoor kunnen we jouw activiteiten op waarde schatten en daar een passende oplossing voor aanbieden.

Autolaadkraan leasen

Dus, je werkt in de bouw en in het bijzonder in de distributie. Dan is een autolaadkraan de perfecte bouwmachine om te leasen. Zo krijg je al die zware materialen perfect van je Truck. Bij PG Lease verzorgen we heel snel en eenvoudig de financiering van jouw volgende laadkraan.

Een machine leasen met PG Lease

Wil je een machine leasen? Kies voor PG Lease. Met onze ervaring zijn we dé partner om je te helpen met bedrijfsmiddelen leasen