Landbouwmachine leasen voor je bedrijf?

Leasen zorgt voor fiscale voordelen. Zo hoef je niet meteen een grote investering te doen, maar kun je wel gebruik maken van je landbouwmachine. Door onze snelle aanpak heb je voor je het weet die Johan Deere op het land rijden.

Nieuw materieel nodig op het land, het erf of in de schuur? Dat snappen we, want de agrarische sector vergt veel investeringen. Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat voorop bij het vinden van een passende financieringsoplossing. Doordat wij specialisten hebben in elke leasing sector, komen we altijd met een passend voorstel. We bekijken op welke manier en waar je de landbouwmachine wil inzetten en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren. ​Zo wordt een nieuwe of een gebruikte landbouwmachine leasen een fluitje van een cent! 

Gebruikte of nieuwe landbouwmachine leasen?

PG Lease is dé partner die alles kent van zakelijke financieringen. Jij kiest het materieel, wij doen de rest. Of je nu op zoek bent naar gebruikte tractoren of enkele nieuwe hakselaars, we helpen je graag.

Het leasen van agrarisch materieel is een flexibele oplossing, afgestemd op de groei van jouw agrarische onderneming. Dus ben je naar een nieuwe tractor, hakselaar, hooimachine, of maaimachine op zoek? Gebruikt of nieuw agrarisch materieel?

Dan is het leasen van materieel via PG Lease de beste oplossing voor jouw onderneming. Wanneer je kiest voor een lease oplossing van PG Lease is de financiering snel en eenvoudig geregeld.

Zoek je een machine die hier niet bij staat? Ook geen probleem. Wij hebben of maken een oplossing om voor elke denkbare landbouwmachine leasen mogelijk te maken. Mogen wij je verbazen met onze aanpak? Neem vandaag nog contact met ons op voor een scherpe lease offerte. Bedrijfsmiddelen leasen is ons vak, we bieden je graag een passende oplossing aan.

Service van PG Lease

Hakselaar, silagewagen of tractor leasen? Eén adres: PG Lease! Wil je bijvoorbeeld een nieuwe Massey Ferguson leasen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lease calculator. Voor je het weet heb je jouw nieuwe landbouwmachine in huis! 

Landbouwmachine leasen: de 3 leasevormen

Als bedrijf in de agrarische sector, heb je de keuze uit drie verschillende leasevormen als je bijvoorbeeld een nieuwe tractor wil leasen. 

Hoe werkt financial lease?

inancial lease is een vorm van lease waarbij het financiële eigendom bij de leasemaatschappij ligt. Als klant ben je wel economisch eigenaar, waardoor de landbouwmachine bij jou op de balans staat. Lees meer over financial lease

Hoe werkt operational lease?

Bij operational lease huur je de landbouwmachine van de leasemaatschappij, die de machine dan weer van de leverancier koopt. Lees meer over operational lease

Hoe werkt sale- en lease back?

Is jouw landbouwmachine prima in orde, maar wil je kapitaal vrijmaken voor innovaties? Goed mogelijk dat alle subsidies niet voldoende zijn. Het kapitaal dat nu in je materieel vastzit, kun je vrijmaken als werkkapitaal met een sale- en leaseback oplossing. Zo komen die innovaties toch nog goed.