PARTNERS GEZOCHT

PARTNERS GEZOCHT

Vacature PG Lease | Business Partners Lease
Bouwen aan een eigen leasemaatschappij? De kans voor ondernemers om een eigen bedrijf op te zetten en uit te bouwen binnen de leasebranche!

Profiel PG Lease | Business Partners PG Lease
Je gaat bouwen aan je eigen lease portefeuille binnen PG Lease, met ondersteuning vanuit de backoffice. Daarin is ook volledige transparantie in opbrengsten en uitgaven. Hiermee ga je de basis leggen voor een zeer succesvolle toekomst! Je bent natuurlijk commercieel verantwoordelijk voor je eigen omzet en resultaten. Daarbij toon je een optimale mate van zelfwerkzaamheid door zelf afspraken te maken met prospects, je eigen netwerk te creëren en opvolging van leads. Je bent actief in lokale netwerken/businessclubs in jouw eigen regio. Het is immers voor je eigen bedrijf! Je maakt slim gebruik van de mogelijkheden die PG Lease je biedt. Je wordt daarbij goed en professioneel ondersteund door de commerciële binnendienst met wie je nauw samenwerkt.
Arbeidsvoorwaarden
PG Lease is een plezierige, open en flexibele organisatie met een ongedwongen en inspirerende atmosfeer. Vanuit het ervaren en enthousiaste team van medewerkers zal je alle steun ontvangen bij het ontplooien van je activiteiten. Een voor jou aantrekkelijke beloningsstructuur of management overeenkomst zal tenslotte deel uitmaken van de samenwerking naar het zelfstandig draaien van je lease portefeuille.

Bedrijfsprofiel
PG Lease is een onafhankelijke middelgrote leasemaatschappij met een onderscheidende visie op de financiële markt en onze klanten te ontzorgen. PG Lease benadert de leasemarkt op een geheel eigen wijze. Zo is er sprake van volledige transparantie, dus optimale inzichtelijkheid in offertes, hercalculaties en de eindafrekening met de klant. Er wordt op basis van een verdeling van de contractwinst aan het einde van de leaseovereenkomst afgerekend. Daarnaast hanteert PG Lease een scherpe prijsstelling en heeft passende en flexibele lease oplossingen. Omdat de successen van PG Lease in belangrijke mate worden bereikt door relatie gedreven ondernemende commerciële personen die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière.

Iets voor jou?

info@pglease.nl

06-28885085

Paul Göbel

Eigenaar PG Lease

Laat een reactie achter