Lease gebruikt of nieuw, voor beide is PG Lease dé partner! Wij hebben voor alle mogelijkheden de best passende oplossingen. Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat vooraan in de financieringsoplossing. We bekijken hoe je het transportmaterieel wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren. Wil je wegtransport leasen? Dan kun je makkelijk je leaseprijs berekenen of een offerte aanvragen op onze website. We helpen je graag een passende lease oplossing te vinden!

Nieuw of gebruikt transportmateriaal leasen

Of je nu internationaal transport rijdt of vuilnis ophaalt in de buurt, er komt een moment waarop je een nieuwe truck nodig hebt. Of een trailer. Dan zijn wij er voor je. Laat ons jouw nieuwe of gebruikte trailer of truck financieren. Equipment leasing bij PG Lease is ontzettend handig en kan je bedrijf allerlei fiscale voordelen brengen.

Wij van PG Lease willen je helpen om jouw bedrijf te laten groeien. Dat doen we door een flexibele financieringsoplossing te bieden die gebaseerd is op het materieel. Niet op de cijfers. Onze experts kennen het materieel en weten precies de waarde en hoe lang je het nog kunt gebruiken. Zo kunnen we de financiering van jouw gebruikte of nieuwe vrachtwagen perfect afstemmen op de groei van jouw onderneming.

Ben jij in de markt voor een nieuwe of gebruikte tautliner of huiftrailer? Zoek je een touringcar of een stadsbus? Wil je opleggers kopen om te verhuren? Wil je een vrachtwagen leasen? Het maakt niet uit. Samen vinden we altijd de passende lease oplossing voor jouw vervoerswensen. Ben je benieuwd voor welk transport materieel wij je lease oplossingen kunnen bieden? Hieronder een greep uit ons portfolio. Wegtransport leasen doe je bij PG Lease!

Vrachtwagen financieren

Van een Daf 95 tot en met een Volvo FM. Wij weten wat jouw volgende truck waard is en hoe lang je hem nog kan gebruiken. Dat is de basis voor onze financieringsoplossingen en dat maakt ons anders.

Wil je een used truck financieren voor intern transport? Juist gebruikte vrachtwagens financieren zijn voor banken of leasemaatschappijen een probleem. Voor Beequip niet. Wij snappen het materiaal en vinden het zelfs verstandig om een vrachtwagen te leasen waar de kop al af is. Daarom lukt die truck lease bij PG Lease wel.

Vuilniswagen leasen

Afvalinzameling is hot. Het vinden van duurzame oplossingen om afval te verwerken is in het belang van onze planeet. Daarom hebben we een speciaal plekje voor deze transport niche. Wil je innoveren en zoek je hiervoor nieuw kapitaal? Een slimme, toekomstgerichte financieringsoplossing is hier het antwoord. Eentje die past bij jouw bedrijf.

Opleggers en trailers

Waarom zou je een oplegger huren als je er ook eentje leasen kan? Alleen omdat de bank naar het verleden van jouw bedrijf kijkt en niet naar de toekomst? Of begrijpen ze al die verschillende soorten niet.

Huiftrailers

Voordeliger, lichter of heb jij een andere reden om voor een schuifgordijn oplegger te kiezen? Kies nú een passende trailer en lease-oplossing.

Gesloten opleggers

Vervoer je vooral goederen die wat meer inbraakgevoelig zijn? Dan is de kans groot dat je een goed afsluitbare oplegger wilt. Een kastentrailer is dan een uitkomst. Heb je de juiste gevonden? Neem dan contact op om voor de juiste financiering. Gebruikt of nieuw, groot of klein, het maakt voor ons geen verschil.

Koel-vries trailers leasen

Natuurlijk is er voor bederfelijke waren ook transport nodig. Deze koeltrailers zijn een verhaal apart. Je hebt niet alleen verstand van de techniek van de oplegger nodig, je moet ook alles weten over de koelinstallatie. Voldoen aan alle voorwaarden. Gelukkig gaan deze reefers lang mee, waardoor het ideale opleggers zijn voor een financial lease.

Container chassis financieren

Zit je in het intermodal transport en rij je veel met zeecontainers? Dan is de kans groot dat een multi chassis of een combi chassis de perfecte keuze is voor je. Van 20 voet tot 45 voet containers, reefers of milieucontainers, jouw vracht maakt voor ons geen verschil. De waarde van jouw oplegger is voor ons bepalend voor de financiering.

Kipper leasen

Of je nu een asfaltkipper zoekt of met een kieptrailer rijdt om grofvuil te transporteren, PG Lease kent jouw materieel en staat je bij om de volgende kipper voor je te financieren. Door een kundige taxatie zijn we in staat om wel een scherp leasevoorstel te maken waar andere financiers afhaken.

Kies de leasevorm die bij jou past

Het belangrijkste verschil tussen de leasevormen van gebruikt of nieuw materieel is of je er voor kiest jouw vrachtwagen, trailer of ander wegtransport, wel of niet op eigen balans te zetten, en of je aan het einde van het lease termijn volledig eigenaar van het wegtransport wilt worden.

Wat is financial lease?

Financiele lease  is een vorm van lease waarbij je vanaf het moment van aankoop direct economisch eigenaar van jouw wegtransport bent. Het juridisch eigendom ligt gedurende de looptijd van de lease bij de leasemaatschappij. Als je aan het einde van de looptijd van de lease de slotsom hebt betaald wordt het juridisch eigendom aan jou overgedragen. Het wegtransport staat dus ook op de balans van jouw bedrijf en je schrijft erop af.

Wat is operational lease?

Bij een operationele lease huur je het wegtransport van PG Lease en betaal je een vast bedrag per maand. Aan het einde van de operational leaseperiode kun je ervoor kiezen om de bus, vuilniswagen of ander wegtransport terug te geven, over te kopen, of om de operational lease (huur) te verlengen. Bij operational lease is PG Lease de eigenaar van het wegtransport. Deze staat dus ook niet bij jou op de balans.

Wat is sale- en lease back?

De sales en lease back is een variant van lease waarbij een object wordt verkocht door de onderneming aan PG lease om daarna voor een bepaalde tijd te worden terug geleased. ​Door de verkoop van jouw vrachtwagens of ander wegtransport aan ons maak je werkkapitaal vrij om te groeien, maar hou je toch de mogelijkheid om het materieel te blijven gebruiken. Het economisch eigendom van de transportmiddelen blijft bij jouw onderneming en staat dus ook op jouw balans. Het juridisch eigendom gaat aan het einde van de leaseperiode automatisch weer over naar jouw onderneming.