Wie is PG Lease?

Wat kan PG Lease voor u betekenen?

Over PG Lease

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Beheert u een wagenpark van 25 auto’s, of wilt u juist enkele bedrijfswagens of een heftruck leasen? Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing. Daarom kijken wij niet alleen naar het product of de leasevorm, maar vooral ook naar de mate van service die het beste bij uw onderneming past.

Persoonlijke aandacht en expertise als speerpunten

PG Lease realiseert al jaren groeicijfers in de stabiele leasesector dankzij een unieke propositie waarin operationele-, financiële- én equipment lease onder één dak aangeboden wordt. Ons team probeert altijd de beste oplossing te creëren en dat zien we terug in een hoge klanttevredenheid.

Ambitie en innovatiedrang zijn kenmerkend voor onze werkwijze. Doorlopend investeren in producten en mensen is cruciaal om onze ambities waar te maken. Wij leggen de lat erg hoog en dan mogen onze klanten verwachten dat we dat ook waarmaken. 

Een solide partner met eerlijk advies

Wat PG Lease bijzonder maakt, is dat wij een persoonlijke relatie met onze klanten opbouwen en tegelijk de zekerheden van een grotere onderneming kunnen bieden. Als MKB’er of ZZP’er is het prettig om zaken te doen met een solide partner die het vertrouwen heeft van een consortium van grote banken.

Aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen kunnen we door die hechte band ook bij onze klanten wekken. In een branche die niet direct als milieubewust gezien wordt, hebben wij bijvoorbeeld de expertise om een eerlijk advies te geven over elektrisch rijden. Leg de voor- en nadelen naast elkaar en regelmatig blijkt dat het verlagen van de uitstoot én verlaging van de kosten prima samen kunnen gaan.

Vertrouwen op de juiste oplossing

Vertrouwen is de sleutel tot onze hoge klanttevredenheid. Vertrouwen ontstaat alleen door open communicatie en heldere dienstverlening. Bestuurders weten dat we alles doen om ze mobiel te houden. We wikkelen onderhoud en schade goed af en houden de betrokkenen ook op de hoogte. Zo hebben bestuurders én wagenparkbeheerders er eigenlijk geen omkijken naar en bouw je het vertrouwen op dat wij altijd met een snelle, goede oplossing komen.

Als onafhankelijk leasebedrijf vinden wij het belangrijk dat klanten zelf de dealer kunnen kiezen waar ze een goed gevoel bij hebben. En dan vinden wij dat die dealer na levering ook gewoon het onderhoud mag uitvoeren. Een goede relatie met dealer- en onderhoudsbedrijven is voor ons cruciaal om het serviceniveau dat wij nastreven ook te garanderen.

Paul Göbel