Stuur een email:

info@pglease.nl

Wie is PG Lease

Wat kan PG Lease voor u betekenen?

PG Lease is Paul Göbel.

Sinds 2014 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer

Als onafhankelijk tussenpersoon ben ik actief op het gebied van financiering en lease.

Voor het financiering van equipment zoals vrachtwagens, heftrucks, trailers, graafmachines, productiemachines, kranen, personenwagens, bedrijfswagens en kranen ben ik uw ervaren en betrouwbare partner.

Door intensieve samenwerking met een vijftiental banken en maatschappijen bent u bij PG Lease altijd verzekerd van de scherpste tarieven tegen de best mogelijke voorwaarden.

Zorgeloos mobiliteit?

Wanneer u een personen- of bedrijfswagen operationeel wil leasen? U zult dan merken dat het vergelijken van leasetarieven complex is. De leaseprijs is slechts één onderdeel van een leasecontract. PG Lease kijkt en vergelijkt voor u, zodat u zeker bent van een scherpe prijsstelling. Minstens zo belangrijk zijn de algemene voorwaarden. PG Lease staat u daarbij met raad en daad terzijde, gedurende de gehele contractperiode.

Geld lenen is een serieuze zaak. PG Lease werkt samen met een maatschappij welke volgens onze kernwaarden werkt. Hierdoor bent u verzekerd van concurrerend tarief, professioneel advies en een goede nazorg.